Τα εργαστήρια και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο μας: Σπύρου Πάτση 99 στον Κεραμεικό, (Στάση μετρο Κεραμεικός).

Εβδομαδιαία θεατρικά Εργαστήρια για Εφήβους

Η grasshopper youth διοργανώνει  κάθε χρόνο εβδομαδιαία εργαστήρια θεάτρου για νέους από 13 χρονών και πάνω. Απευθύνονται σε όσους θέλουν να εξοικειωθούν με τεχνικές θεάτρου και να συμμετέχουν σε ενδιαφέροντα θεατρικά projects. 

Όσοι ενδιαφέρεστε, ανεξαρτήτως προηγούμενης εμπειρίας, θα πρέπει να τηλεφωνήστε και να κλείσετε ραντεβού για μια μίνι συνέντευξη. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού: 6932409798, 6945108801

Με e-mail στο: grasshopperyouth@gmail.com και με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook:

σεμινάρια εφηβικού θεάτρου για εκπαιδευτικούς

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των εκπαιδευτικών για συνεχιζόμενη εκπαίδευση, η grasshopper youth διοργανώνει ετησίως κύκλους σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς.

Με ποιες τεχνικές μπορεί ένας εκπαιδευτικός να διαχειριστεί τις ιδιαίτερες δυναμικές μιας εφηβικής ομάδας, να ανιχνεύσει τα θέματα που απασχολούν τα μέλη της και να δημιουργήσει μαζί με τους μαθητές του τις συνθήκες για ελεύθερη έκφραση και συλλογική δημιουργικότητα; Πώς μπορεί η θεατρική εμπειρία να μεταμορφώσει την σχέση του έφηβου με τον σχολικό του χώρο; Πώς μπορεί ένας εκπαιδευτικός να καθοδηγήσει και να σκηνοθετήσει μια εφηβική ομάδα;

Απευθύνεται: σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να γνωριστούν με το εφηβικό θέατρο, τις τεχνικές και τις απαιτήσεις του.

Για να ενημερωθείτε για τις ημερομηνίες των σεμιναρίων αλλά και για νέους κύκλους που θα ξεκινήσουν μες στην χρονιά επικοινωνήστε μαζί μας 

Με e-mail στο: grasshopperyouth@gmail.com και με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook: